Jymyn seura-asujen talvimallisto tilattavissa

19.9.2016

Hei Jymyläiset

Näin talven kynnyksellä Sotkamon Jymyn talviset asut (mm. hiihdon kisa-asu) muuttuu myös Jymyn siniseksi ja niin ollen talvimallisto uusiutuu. Uusina tuotteina siis Lämmittelyasu, joka sopii jokaisen lajin kevät/syksy/talviasuksi sekä hiihdon/ampumahiihdon kisa-asu, pipo, panta ja liivi.

Logoja tulee vielä yksi lisää ja kisa-asuun tulee teksti "Sotkamon Jymy" vasempaan etureiteen, mutta pääpiirteissään malli on se mikä nettisivuilla näkyy. Tilauksia pitäisi olla 10kpl samaa tuotetta, jotta saamme sen hinnastossa olevaan hintaan, joten jos olette aikeissa asuja hankkia, nyt on siihen oiva hetki.

Talven tuotteet ovat sovitettavissa Vuokatin Intersportilla (hiihtoputki) sen aukioloaikojen mukaisesti ja tilaus olisi tehtävä maanantaihin 26.9. mennessä Intersportille, jotta saadaan asut marraskuun puolenvälin tietämillä.

Hinnasto:

Elite takki129,-
Elite takki JR115,-
Elite housu99,-
Elite housu JR90,-
Elite liivi99,-
Elite liivi JR89,-
Biathlon kisa-asu (sopii myös maastohiihtoon)149,-
Biathlon kisa-asu JR139,-
Speedhad pipo22,-
Proloque panta18,-

 

Yleisurheilupuolella syksyn tilauksissa ei tullut tarpeeksi tilauksia naisten/tyttöjen pitkälle juoksutopille ja miesten/poikien hihattomalle juoksupaidalle. Jos joku teistä olisi kiinnostunut sellaisen tilaamaan (sopii siis kaikille lajeille kesäliikuntaan), olkaa yhteydessä Marita Kaipaiseen marita.kaipainen@windowslive.com 050-5707778, niin katsotaan miten monta toppia/hihatonta paitaa saataisiin kokoon minimitilausmäärää ajatellen.