5. Vuokatti-Rogaining

1.7.2018

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Tapahtumakutsu (2)

5.Vuokatti-Rogaining

25.8.2018

Sotkamon Jymy ry järjestää kaikille avoimen rogaining-tapahtuman 25.8.2018. Tapahtuma sopii kaikille ulkonaliikkujille, kuntoilijoille, retkeilijöille kuin suunnistajillekin. Lisätietoja rogainingista lajina www.rogaining.fi.

Tapahtumapaikka: Sotkamo, tarkempi paikka paljastetaan myöhemmin

Sarjat

6 tunnin avoin sarja

3 tunnin avoin sarja

1 tunnin avoin sarja

4 tunnin avoin MTB sarja

Joukkueet

Kuuden tunnin sarjassa joukkueet koostuvat 2-5 henkilöstä. Muissa lyhyemmissä sarjoissa rogaining lajin luonteeseen liittyen joukkuekoko on myös 2-5 henkilöä, mutta jos sopivaa joukkuekaveria ei löydy niin yhden hengen joukkueellakin on mahdollista osallistua ja tutustua lajiin.     

Maasto ja kartta:
Maasto on hieman epätyypillistä Kainuulaista metsä- ja taajamamaastoa.  Karttana käytetään maanmittauslaitoksen tietokannasta tehtyä peruskarttaa 1:20000-1:30000 mittakaavalla, käyräväli 5m. Eri sarjojen kartat eroavat toisistaan.

Leimaus:
Kaikissa sarjoissa EMIT-leimaus. Emit-kilpailukortteja voi vuokrata järjestäjiltä (1e/kortti). Rastipisteissä voi olla eroavaisuuksien sarjojen välillä.

Osallistumismaksut:

6 tunnin sarja: 30e per henkilö

3 tunnin sarja: 20e per henkilö

1 tunnin sarja: 10e per henkilö

4 tunnin MTB sarja: 20e henkilö

Ilmoittautuminen: ILMOITTAUTUMISSIVULLE

Huolto:Kilpailukeskuksessa tarjolla juomaa. Kilpailualueella mahdollisesti 1 juomapiste. Kilpailukeskuksessa mahdollisuus peseytymiseen.

Alustava aikataulu:

Lauantai 25.8.

klo 9.00- Kilpailukeskus avautuu

klo 10.00 Karttojen jako ja reittisuunnittelu alkaa

klo 12.00 Kaikkien sarjojen yhteislähtö

klo 18.00 6 tunnin sarja maalissa

klo 18.30 Maali sulkeutuu

Pakolliset varusteet:vesitiiviisti pakattu matkapuhelin jokaisella joukkueella hätä- ja loukkaantumistilanteiden varalta. MTB sarjassa pyöräilykypärä. Suositeltavia varusteita ovat kompassi, maastojuoksuun soveltuvat kengät sekä pidemmissä sarjoissa juomaa/energiaa.

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, joten jokainen osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Tervetuloa nauttimaan rogainingin tunnelmasta!

Marko Hoikka, kilpailunjohtaja,

ratamestari, email: markohoikka@hotmail.com

Teemu Köngäs, karttatyö

Harri Hakkarainen, tulospalvelu

 

Sotkamon Jymy ry

Lisätietoa: www.sotkamonjymy.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumakutsu 1.

5.Vuokatti-Rogaining

Vuokatti-Rogaining tulee jälleen tänäkin vuonna lauantaina 25.8.2018. Tapahtuma sopii kaikille ulkonaliikkujille, kuntoilijoille, retkeilijöille kuin suunnistajillekin. Lisätietoja rogainingista lajina www.rogaining.fi.

Tapahtumapaikka sijaitsee Sotkamossa, mutta lopullinen paikka paljastetaan vasta noin pari viikkoa ennen tapahtumapäivää. Tänä vuonna kilpailualue tulee sisältämään aiempiin vuosiin verrattuna hieman epätyypillisempää Kainuulaista maastoa. Rastipisteet tulevat olemaan haettavissa vähemmälläkin suunnistuskokemuksella.

Sarjoina on tarjolla yhden, kolmen sekä kuuden tunnin tossusarja, sekä 3-4 tunnin fillarisarja. Tapahtumaan osallistutaan 2-5 hengen joukkueina, poikkeuksena yhden tunnin tossusarja jossa rogainingia voi tulla kokeilemaan myös yksittäisenä henkilönä. Leimausjärjestelmänä Emit. Alustava kilpailuaika klo 12-18, karttojen jako alkaen klo 10.

Nyt siis kannattaa laittaa päivämäärä kalenteriin ylös. Lisätietoja tulossa kesäkuussa heti ensimmäisten maastotiedusteluiden jälkeen.

Tervetuloa,

Marko Hoikka

Sotkamon Jymy ry

Email: markohoikka@hotmail.com