Vuokatti-Rogaining 19.10.2019

18.10.2019

 

TULOKSET

 

Tapahtumakutsu

 

Vuokatti-Rogaining

19.10.2019

Sotkamon Jymy ry järjestää kaikille avoimen rogaining-tapahtuman 19.10.2019. Tapahtuma sopii kaikille ulkonaliikkujille, kuntoilijoille, retkeilijöille kuin suunnistajillekin. Tapahtumassa kierretään rasteja vapaassa järjestyksessä samalla keräten niistä saatavia pisteitä. Lisätietoja rogainingista lajina www.rogaining.fi. Tapahtumapaikkana toimii Tipasojan kyläyhdistyksen kylätalo Tipsakka (Tipasojantie 71, Sotkamo).

 

Osallistujille jaetaan kartat kaksi tuntia ennen lähtöä, joten jokainen voi suunnitella itselleen sopivan reitin niin ajallisesti kuin matkallisesti. Tossulla menijöille maksimiaika on kuitenkin neljä tuntia ja pyörällä polkeville kolme tuntia. Alle 16-vuotiaille junioreille on oma tunnin mittainen sarja. Reittisuunnittelun jälkeen yhteislähtö tapahtuu klo 12 kylätalolta. Junioreiden lähtö (klo 13) ja maali sijaitsevat n. 1.3km päässä kylätalolta Pungankosken kodalta.

 

Kaikissa sarjoissa rogainingin lajihengen mukaisesti joukkueet koostuvat 2-5 henkilöstä. Mikäli sopivaa joukkuekaveria ei löydy, niin yhden hengen joukkueellakin on mahdollista osallistua. Jokaiselle joukkueelle pakollisina varusteina ovat emit-leimasinkortti rastien leimausta varten sekä puhelin vesitiiviisti pakattuna hätä- ja loukkaantumistilanteiden varalta. Pyörällä liikkujilla tulee olla pyöräilykypärä. Suositeltavia muita varusteita ovat kompassi, maastojuoksuun soveltuvat kengät sekä juomaa/energiaa riittävästi koko reitin ajaksi. Tapahtuma-aikaan sää saattaa vaihdella huomattavasti, joten riittävä vaatetus ja vedenpitävä takki voi olla tarpeen. Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, joten jokainen osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

 

Tapahtuman osallistumismaksu on 20e aikuisilta ja 5e junioreilta (Jymy-juniorit ilmaiseksi). Maksu tapahtuu käteisellä paikanpäällä.

 

Tervetuloa nauttimaan rogainingin tunnelmasta! Lisätietoa ja tarkempia ohjeita julkaistaan ennen tapahtumaa, joten seuraa Sotkamon Jymyn sivuja sekä tapahtuman Facebook-sivua.

 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan

 

 

 

 

 

Marko Hoikka, kilpailunjohtaja, ratamestari

Teemu Köngäs, karttatyö

Harri Hakkarainen, tulospalvelu

 

Sotkamon Jymy ry