Kilpailukutsu

SM- keskimatka lauantaina 17.2.

Sarjat: H15, H17, H20, H21, H35–85, D15, D17, D20, D21 ja D35–85. Keskimatkalla kilpailijan on täytettävä kilpailuvuonna vähintään 14 vuotta. Lisäksi kansalliset sarjat H/D 11 ja H/D 13.

Ohjeajat: Sarjojen ohjeajat ovat SSL:n lajisääntöjen mukaiset.

Osanottomaksu: Kaikissa sarjoissa 29,05 euroa.

Lähtö: Väliaikalähdöt alkaen klo 10.00. Lähtö on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

SM-viesti sunnuntaina 18.2.

Sarjat: H17, H20, H21, H110-, H130-, H150-, H170-, H190-, H210-, D17, D20, D21, D110-, D130-, D150-, D170-, D190- ja D210-. Kaikissa sarjoissa on kolme (3) osuutta. Kilpailijan on täytettävä kilpailuvuonna vähintään 14 vuotta. Yhteisikäsarjojen osanottajien tulee kuulua 35-vuotiaiden sarjaan tai sitä vanhempaan sarjaan. Yhteisikäsarjojen sarjatunnuksen vuosimäärä tarkoittaa osanottajien yhteisiän minimimäärää, joka lasketaan osanottajien syntymävuosien mukaan.

Ohjeajat: Sarjojen ohjeajat ovat SSL:n lajisääntöjen mukaiset.

Osanottomaksu: Kaikissa sarjoissa 78,65 euroa joukkueelta.

Lähdöt: Yhteislähdöt porrastettuna alkaen klo 10:00 kilpailukeskuksesta.

 

Ilmoittautuminen: Viimeistään torstaina 8.2.2018 klo 24 mennessä SSL:n IRMA-palvelua käyttäen. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Viestin hiihtojärjestys: Viestin hiihtojärjestykset on ilmoitettava mielellään ilmoittautumisen yhteydessä Irmaan tai viimeistään lauantaina 17.2. kilpailukeskuksen infoon.

Kartta: Tulostekartta 2/2018 mittakaavassa 1:10 000, käyräväli 2,5m, koko A4. Kilpailukartat palautetaan sunnuntaina viestin yhteislähdön jälkeen.

Leimaustapa: Käytössä on EmiTag-leimausjärjestelmä. Muista ilmoittaa EmiTagin numero IRMA:n kautta. Jos sitä ei ole tehty, järjestäjä varaa kilpailijalle automaattisesti EmiTagin -vuokrakortin. Vuokra on 8 €/pvä ja se maksetaan käteisellä kilpailukeskuksen infoon korttia noudettaessa. Palauttamattomasta EmiTagista peritään 100 e korvaus.

GPS-seuranta: GPS-seurantaa ei käytetä.

Opastus: Tieltä nro 899 Katinkullantien risteyksestä, josta n. 1 km kilpailukeskukseen. Opasteet ovat paikallaan lauantaina 17.2. klo 08:00 alkaen.

Kilpailukeskus: Holiday Club Katinkulta, Vuokatti. Kilpailukeskuksesta löytyvät kisakanslia, kilpailunumerot ja Katinkullan kahvio. Myös palkintojenjako tapahtuu kisakeskuksessa sisätiloissa.

Pysäköinti: Henkilöautot pysäköintimaksu 5 €/päivä tai 10 €/kaksi päivää. Matkaa pysäköintialueilta kilpailukeskukseen on 50–1000 m.

Peseytyminen: Pesutilat ja varusteiden vaihto on mahdollista Vuokatin Urheilutalolla, Käpykujalla. Opasteet tienvarresta. Urheilutalolta on myös latuyhteys kilpailukeskukseen, n. 1 km.

Välinehuolto: Kilpailukeskuksessa ei ole erillisiä voitelutiloja.

Lähtöajat: Lähtöluettelot julkaistaan kilpailujen internetsivuilla, www.sotkamonjymy.fi, torstaina 15.2.2018 klo 10 mennessä.

Maasto: Kilpailumaasto on golfkenttä -ja mäntykangasmaastoa vähäisin korkeuseroin. Kilpailun internetsivuilta voi käydä katsomassa karttaotteita kisamaastosta.

Kilpailukieltoalue: Kilpailukieltoalue on nähtävillä karttarekisterissä ja kilpailusivustolla. Alue on harjoituskiellossa hiihtosuunnistuksen SM-viestiin asti. Katinkullasta Urheiluopistolle päin hiihtoladut ovat käytettävissä.

Ravintola: Kilpailukeskuksen kahviossa on tarjolla pientä purtavaa. Holiday Club Katinkullan ravintoloissa on useita eri vaihtoehtoja maittavaan ruokailuun. Myös Vuokatti Sportissa on mahdollisuus monipuoliseen lounas- / päivällispöytään.

Kilpailujen peruutus: Kilpailun mahdollinen peruuntuminen lumitilanteen tai pakkasen takia ilmoitetaan kilpailujen internet-sivuilla www.sotkamonjymy.fi. Kilpailun peruuntuessa luonnonolosuhteiden takia järjestäjä voi pidättää sääntöjen mukaisen osan osanottomaksuista.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Janne Kankainen (janne.kankainen@sotkamo.fi), ratamestarit Teemu Köngäs (keskimatka) ja Tommi Peltonen (viesti), TA Taisto Kemppainen, ratavalvoja Ari Matkaselkä, tiedottaja Aino Tolkkinen. Lisää tietoa kilpailuista ja alueemme palveluista löytyy nettisivuiltamme.

Majoitus: Suosittelemme Holiday Club Katinkultaa ja Vuokatti Sportin majoitusvaihtoehtoja, tarjoukset löytyvät kisasivulta ja lisää Vuokatin alueen majoitusmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.vuokatti.fi

Suksihuoltoon ratkaisun tarjoaa Vuokatin Ski Service, Vuokatin Urheiluopistolta.

Tervetuloa!

Sotkamon Jymy ry