Kunnanjohtajan Tervehdys

Kunnanjohtajan tervehdys 

Sotkamo on maan ja maailman kuulu kauniista luonnostaan ja monipuolisista liikuntapaikoistaan. Vuokatinvaara ja Vuokatti tunnetaan lumesta ja talviurheilusta mutta ei pidä unohtaa Sotkamon ja Vuokatin ympärivuotisuutta matkailupaikkakuntana.

Aktiviteettejä on tarjolla ympäri vuoden ja vaikka sää ei aina suosisikaan ulkona toimimista, löytyy sisäharrastuksia muun muassa Katinkullan kylpylästä, Super Parkista, alueen keilahalleista ja muista sisäliikuntapaikoista. Huippu-urheilun olosuhteet ovat ympärivuoden parhaimmillaan Vuokatin Urheiluopiston maastoissa ja hiihtoputkella.

Kilpailutapahtumissa Vuokatti näyttäytyy parhaimmillaan. Osaava kisaorganisaatio, erinomaiset suorituspaikat ja laadukkaat majoitusvaihtoehdot tuovat alueella maailmanluokan urheilijoita, kuten nyt hiihtosuunnistuksen SM-kisaviikonloppuna. Urheilussa meillä löytyy osaajia ja menestyjiä. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia kasvattaa tulevaisuuden voittajia ja Vuokatti Ski Team Kainuu on jo käsite hiihtopiireissä. Sotkamon Jymy on perinteinen ja perinteikäs urheiluseura, jolla löytyy osaaminen suunnistustapahtumien järjestäjänä. Jokainen suunnistuksen ystävä muistaa varmasti suunnistuksen MM-kisat Sotkamossa vuonna 2013. Myös hiihtosuunnistustapahtuman järjestämiseen Vuokatti mitä parhain paikka ja kisailijat ovat osaavissa käsissä.

Viettäkää hienot hiihtosuunnistuksen SM-kisat Vuokatissa ja onnea sekä menestystä kaikille. Täällä on lunta aina, kun tavataan!

Mika Kilpeläinen
Kunnanjohtaja