Suunnistuksen Kainuun SYYSLEIRI 30.9.-2.10.2016 (pe-su)

19.9.2016

LEIRIKUTSU

Sotkamon Jymy järjestää yhteistyössä Puolangan Ryhdin sekä Oulun seudun suunnistusseurojen kanssa suunnistuksen syysleirin Puolangan KRV:n maastoissa 30.9-2.10.2016 (pe-su). Leirikeskuksena toimii Paljakan mökkikylä, josta Martti Köngäs on varannut kainuulaisille kaikkiaan 25 paikkaa. Lisääkin saadaan, mikäli tarvetta on.

Leiri on kohdistettu alueemme nuorille kilpaileville suunnistajille, ikähaitarin ollessa 12 v. ylöspäin. Harjoitukset ovat vaativia, mutta niissä on lyhentämismahdollisuus. Taitotasovaatimus: yksin tulee selvitä metsässä tai vanhempi mukaan.

 

Suunnistuksen Kainuun SYYSLEIRI 30.9.-2.10.2016 (pe-su)

Paikka: Puolangan KRV-maastot kuluneelta kesältä

Majoitus: mökkimajoitus, Paljakan Mökkikylä, hiihtokeskus Paljakka (josta treeneihin n. 30 min. ajo), mökkikuntiin jako tehdään sen mukaan kuin ilmoittautumisia tulee. Suunnistajat voivat itsekin ehdottaa kenen kanssa haluavat mökeissä majoittua.

Ruokailut: mökkikunnittain yhteiseväin: aamupala *2, lounas*2, päivällinen, iltapala*2 (perus kotiruokaa). Ulla-Maria käy ostamassa kaikkien puolesta (U-M antaa tilinumeron tai varatkaa käteistä). Tarkennetaan tätä kun tiedetään lähtijät. Reippaasti myös terveellisiä välipaloja mukaan.

Kyydit: yhteiskyydein, joten jos oma vanhempi ei pääse mukaan, niin tulee ehdottomasti selvittää kenen kyydissä nuori kulkee. Paikanpäällä jokaisen tulee mahtua jonhonkin autokyytiin harjoituksiin mennessä.

Harjoitukset: harjoituksista vastaa Teemu Köngäs, liput viedään/haetaan aikuisten toimesta maastoon.

Hinta: majoitus: 20 €/hlö, maksetaan suoraan paikanpäällä respaan, harjoitukset:  10 €/hlö. Ruokatarpeet ostetaan yhteisesti ja kuittien mukaan jaetaan osallistujien määrällä.

Kainuun Suunnistus tukee mahdollisesti kainuulaisten nuorten leiriä pienellä summalla.

 

Varustus: suunnistusvarustus, lamppu yösuunnistrukseen karttamuovi, emit, kompassi, vaihtovaatteet, oloasu, hygieniavälineet, jne.

 

Ilmoittautumiset: Kainuu-Lappi-Pohjois-Savo alueelta: ulla-maria.kankainen@sotkamo.fi

Keskiviikkoon 21.9. mennessä.

Harjoitukset:  Aikataulu on vasta alustava, joten muutokset ovat mahdollisia.

Pe 30.9.             Pe-ilta: Pimeäsuunnistus, klo 19.30 – 20.30

La 1.10.              Ap: Alamäkivedot, intervalli, klo 9.30 – 11.00

                             Ip: Reitinvalinta, pitkämatka, vk., 14.30-16.30

Su 2.10.             Ap: Viestisuunnistuskilpailu (2 hlöä/joukkue) klo 10.00 – 11.30.

 

TERVETULOA syysleirille Puolangalle upeisiin erämaamaastoihin!