Välipäivän viesti 2024

VÄLIPÄIVÄN VIESTI, Keskiviikkona 3.7 Vuokatissa, Opiston Alamaastossa (Opistontie 1, 88610 Vuokatti)

Viestin yhteislähtö klo 16.

Avoin sarja, joukkue koostuu kahdesta jäsenestä. Ikäsuositus 13-95, radat helpohkot ja maasto nopeakulkuista, osin jyrkkäpiirteistä harjukangasta.

Osuuspituudet 1,5-2km/osuus, osuuksia 2x2 per joukkue. Matka yhteensä 3-4km/henkilö. Joukkueen voi muodostaa vapaasti, ei seura- sukupuoli- tai taitotasorajoituksia, tarvitaan vain sopivassa suhteessa Intoa, Taitoa ja Kuntoa, etupäässä Intoa. Lasten mukana voi kulkea avustaja.

Ilmoittautuminen etukäteen sotkamonjymy.fi-sivustolta, tapahtumasivun linkillä 2.6 klo 20 mennessä tai paikanpäällä klo 15-15.30. Osallistumismaksu etukäteen ilmoittautumalla 20€/joukkue, paikanpäällä 25€/joukkue (käteinen). Lainaemit 2€/joukkue (käteinen). Osallistuminen on maksutonta Sotkamon Jymyn jäsenille ja kainuulaisten suunnistusseurojen junioreille.
 

Ilmoittautumislomake:
https://navisport.fi/events/e8f915b0-612f-4450-ab18-ef4aa25986fb/registration
Huomio: Nimikenttään molempien joukkueen jäsenien nimet.

Ilmoittautuneet ja tulospalvelu

Kilpailuohjeet:

Kisa starttaa yhteislähdöllä klo 16, lähtöpaikka sama kuin Jukola ’27:ssa. Radat voivat sisältää hajontaa.

Suunnistaminen normaalin metsäsuunnistuksen lajisääntöjä noudattaen, esimerkiksi tonttimaat ja rautatiet ovat kiellettyjä alueita, ylipääsemätön aita tai suo ovat taas enemmänkin filosofinen kysymys kuin kielletty ylittää.

Viestikapulana toimii yksi emit-kortti. Viestin tuoja leimaa vaihtoleimauksen ja ojentaa emit-kortin vaihtopuomin yli seuraavan osuuden kilpailijalle, joka ottaa emit-kortin, karttalaatikosta oman osuutensa mukaisen kartan ja jatkaa viestiä.

Maaliin tullaan maaliviivan yli ja maalileimataan joukkue maaliin tulojärjestyksessä, loppukiritilanteessa kohteliaasti omaa vuoroa odottaen järjestäjän opastuksen mukaan.

Osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Kisapaikalla palvelee maankuulu Jymy-kanttiini.

 

Tervetuloa!