Keskiviikkona 24.5. vietetään kansainvälistä suunnistuspäivää.

23.5.2017

Kaverisuunnistus 24.5. klo 18.00 kartanlukupiiriläisten seurassa

 

Keskiviikkona 24.5.2017 vietetään kansainvälistä suunnistuspäivää. Koska meistä kartanlukupiiriläisistä on niin mukavaa suunnistaa kaverin kanssa ja olemme itse oppineet paljon yhteisten suunnistusreissujen myötä, haluamme olla kansainvälisen suunnistuspäivän kunniaksi suunnistuskaverinasi keskiviikon iltarasteilla. Saavu siis Sotkamon Jymyn iltarasteille keskiviikkona 24.5. klo 18.00, tule juttusille ja mennään yhdessä kiertämään iltarastirata. Sinulla voi olla jo suunnistuskokemusta tai voit tulla ensimmäistä kertaa kokeilemaan lajia.

Lähtöpaikkana on tällä viikolla Leivolan koulun parkkipaikka. Tunnistat meidät Kartanlukupiirin pannasta tai liivistä.

Muistilista:

  • Pukeudu säänmukaisiin ulkoliikuntavarusteisiin. On suositeltavaa pukeutua pitkälahkeisiin tuuli-/verkkarihousuihin tai urheilutrikoisiin. Paitana käytetään usein kesälläkin pitkähihaista, ohutta paitaa, joka suojaa ihoa metsässä.
  • 5 € Sotkamon Jymyn karttamaksua varten (alle 12-vuotiaat lapset sekä alle 16-vuotiaat Jymy-juniorit ilmaiseksi). Iltarastipaikat ja -hinnat löytyy Sotkamon Jymy ry:n nettisivuilta.
  • Vesipullo.
  • Iloista mieltä.
  • Jos haluat, että iltarastiradastasi tulee aika, saat seuran emit-kortin lainaan 1 eurolla. Jos omistat oman emit-kortin tai kompassin voit ottaa ne halutessasi mukaasi.

Lue lisää suunnistuksesta Suunnistusliiton sivuilta ja kansainvälisestä suunnistuspäivästä WOD - World Orienteering Day -sivustolta.

Toivottavasti tavataan iltarasteilla.
Olet lämpimästi tervetullut suunnistamaan kanssamme.
T: Kartanlukupiirin naiset

 

 

Linkit:

www.kartanlukupiiri.fi

www.sotkamonjymy.fi/kilpailut-ja-tapahtumat/jymy-rastit-2017/ 

 

www.suunnistusliitto.fi

www.worldorienteeringday.com/