Hiihto

OHJEET KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMISIIN - MAASTOHIIHTO

  • Ilmoittautumiset hiihtokilpailuihin tapahtuu ensisijaisesti Hiihtokalenterin kautta.
  • -> Luo henkilökohtaiset tunnukset Hiihtokalenteriin ja ilmoittaudu kisaan. 
  • Ilmoittautumisten tulee olla perillä 3 päivää ennen ko. kilpailun viimeistä ilmoittautumispäivää. Ongelmatilanteissa, sairastapauksessa tai esteen sattuessa ota välitön yhteys seuran edustajaan, Maarit Järvelä-Kiiskinen 044-5832988 tai maamijk@gmail.com

 

  • Kilpailuihin ilmoittautuminen ajallaan, kilpailuihin vaadittavan lisenssin tai Skipassin (Sportti ID) hankkiminen on hiihtäjän omalla vastuulla. KILMO ilmoittautumisjärjestelmä vaatii voimassa olevan Sportti-ID:n, jota ilman ilmoittautumista ei voida tehdä. Seura maksaa kansallisten, aluetason, SM-tason, Suomen Cupin, Skandinavia Cupin ja Hopeasomman loppukilpailuiden osallistumismaksut. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää seuran jäsenmaksun maksamista ennen kilpailukauden alkua.  Mikäli hiihtäjä ilmoittautuu jälki-ilmoittautuneena, seura ei osallistu ilmoittamiseen eikä kustannuksiin. Seura ei korvaa ilmoittautumismaksua, mikäli urheilija ilman pätevää syytä (sairastuminen tai vastaava) jättää osallistumatta kilpailuihin, joihin hän on ilmoittautunut.

Seura ei maksa ns. massahiihtojen (esim. Pirkan Hiihto, Finlandia Hiihto, Vuokatti Hiihto, Tervahiihto) eikä muiden lajien osallistumismaksuja.

https://hiihtokalenteri.fi/maastohiihto?month=2023-10

 

Iltakisoihin, joita ei löydy KILMOsta, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.