Jäsentietojen muuttaminen

Voidaksemme hoitaa seuraan liittyviä asioita, on ensisijaisen tärkeää, että jäsenten tiedot ovat meillä oikein. Uuden jäsenrekisterimme myötä, pääsevät jäsenet itse katsomaan ja päivittämään omat tietonsa järjestelmään.

Sotkamon Jymy ry:n nettisivuilla, oikeassa yläkulmassa lukee jäsensivut. Klikkaamalla sitä aukeaa sivu, jossa kysytään käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, jonka olet seurallemme antanut. Mikäli et ole antanut sähköpostiosoitetta (tai sähköpostiosoite ei toimi), laita viestiä harri.hakkarainen(a)gmail.com ja ilmoita nimesi ja haluamasi sähköpostiosoite, joka jäsentietoihin viedään. Voi olla, että nykyisissä tiedoissamme on virhe tai puutteita.

Ensimmäisellä kerralla kirjauduttaessa, järjestelmä lähettää käyttäjätunnuksena kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen salasanan. Salasanan voi myöhemmin vaihtaa mieleisekseen. Näillä tunnuksilla pääset muokkaamaan ja päivittämään omat tietosi.

Kirjatuminen ja tietojen tarkistaminen kannattaa, siilä pääset myös merkitsemään kaikki ne lajit, joista haluat itsellesi tiedotteita. Lisäksi pääset ilmoittamaan mahdollisuutesi osallistua seuran talkoisiin pienelläkin panostuksella.