Lasten Hippo-suunnistuskoulu ja aikuisten suunnistuskurssi jatkuvat tiistaina 10.5.

10.5.2016Sotkamon Jymyn suunnistuskausi starttaa jälleen suosituilla lasten Hippo-suunnistuskoululla ja aikuisten suunnistuskurssilla. Lasten ja aikuisten harjoitukset ovat samanaikaisesti viitenä peräkkäisenä tiistaina klo 18-19 alkaen 3.5. Tenetin koululla. Harjoituspaikat ovat:

3.5. Tenetin koulu

10.5. Salmelan koulu klo 18

17.5. Vuokatinhovi

24.5. Leivolan koulu

31.5. Hiukka

Lasten Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu 5-vuotiaista lapsista eteenpäin. Lapset harjoittelevat suunnistuskoulussa helpossa maastossa suunnistuksen perustaitoja, kuten karttamerkkejä ja -värejä, kartan suuntaamista sekä rastien etsintää. Harjoittelussa painotetaan leikinomaisuutta, onnistumisen elämyksiä ja mielekästä yhdessä liikkumista. Ohjaajina on Jymyn aikuissuunnistajia apunaan junioreita.

Aikuisten suunnistuskurssilla tutustutaan mukavassa ryhmässä fyysistä kuntoa monipuolisesti kohottavaan ja monelle elinikäiseen harrastukseen. Aikuisten ryhmään ovat tervetulleita myös nuoret. Suunnistuskurssi sisältää suunnistuksen perusteita sekä ohjattuja käytännön harjoituksia metsässä ja taajamissa. Harjoituksissa huomioidaan kunkin suunnistajan yksilöllinen lähtötaso. Liikkua voi joko kävellen tai juosten. Harjoitukset kehittävät maastossa liikkumisen taitoja ja antavat hyvän pohjan jatkaa kesän kuntorasteille. Ohjaajina toimii Jymyn aikuissuunnistajia.

Suunnistuskoulu maksaa lapsilta ja aikuisilta 40 euroa henkilöltä (Jymyn jäseniltä 30 euroa) sisältäen ohjatut harjoitukset, opetusmateriaalin ja diplomin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi suunnistuskouluun, yhdestä osallistujasta maksetaan täysi hinta (40e ja jymyläiset 30e) ja seuraavista lapsista -5 euroa (35e ja jymyläiset 25e).

Huom! Ota kuitti suoritetusta maksusta mukaan ensimmäiselle suunnistuskoulukerralle ja esitä se ohjaajalle. Kiitos! Sotkamon Jymyn tilinumero on: FI57 5436 0920 0200 24

Lisätietoja Ulla-Maria Kankaiselta p. 040 5031939.

FACEBOOK