LENTOPALLO: Tasonmittaus turnaus Kiuruvesi

1.10.2016

 

C-TYTÖT BLOGI

 

Lokakuun alussa lähdettiin iloisin mielin hyvin järjestettyyn turnaukseen Kiuruvedelle. Tämä oli Jymyn C -tyttöjen ensimmäinen turnaus, jossa pelattiin kuusikolla isolla kentällä. Syyskuussa oli harjoiteltu ahkerasti uusia pelipaikkoja ja totuteltu kentän avaruuteen. Vihdoinkin päästiin kokeile-maan käytännössä, miten joukkueen peli lähtee kulkemaan 

Ensimmäisessä pelissä vastustajaksi verkon toiselle puolelle asettui kokeneempi ja pitkien pelaajien Särkät Volley Kalajoelta. Jymyn otteet olivat jähmeitä, kun tytöt jännittivät suorituksiaan. Peli ei joukkueen osalta käynnistynyt kunnolla missään vaiheessa ja päättyi 0 - 2 (15 - 25,11 - 25) tappioon.

Toiseen peliin vastustajaksi tuli tuttu Kajaanin Kuohu, jonka pelaajien kanssa on pidetty yhteisharjoituksiakin. Tämä peli voitettiin 2 - 0 (25 - 14, 25 - 18).

Turnauksen viimeinen peli oli kotijoukkuetta Luomu-Volleyta vastaan. Tässä pelissä Jymyn tytöt näyttivät parasta osaamistaan ja suoritukset olivat rohkaisevia tulevia turnauksia ajatellen. Erät olivat tiukkoja ja ottelu päättyi lopulta Luomu-Volleyn voittoon 2 - 0 (25 - 23, 25 - 21).

Turnauksessa Jymyn joukkuetta vahvisti Lotta Karppinen kokemuksellaan ja osaamisellaan. Hänen liikkumisensa kentällä ja pallojenhaku sai muunkin joukkueen yrittämään parastaan. Joukkue on nyt yhden turnauksen kokeneempi ja nähtiin, mitä asioita tullaan painottamaan seuraavissa harjoituksissa. Lisäksi viimeisen pelin videoista käydään läpi niin pelillisiä kuin tyttöjen tekniikkaankin liittyviä asioita.

Kiuruvedellä pelasivat: Sanni, Tiia J., Tiia H., Miia, Elmiina, Milla, Lotta, Inka ja Emilia.

Seuraava turnaus on la 22.10. Rovaniemellä Ylikylän koululla.
Siellä mukana ovat joukkueet Sojy, KajKu (Kajaani), Hahe2 (Haukipudas) ja WoVo2 (Rovaniemi).